Aladin na ledu u Areni

Još jedna magična priča za najmlađe "Aladin na ledu" dolazi nam u Beogradsku arenu od 18. do 20. februara 2011. godine.

aladdin_on_ice

Ove godine, Holiday on Ice sa ponosom predstavlja novu dečiju predstavu na ledu iz čuvene zbirke „1001 NOĆ".
Tokom tri godine na turneji, predstava je prešla razdaljine od preko 120.000 kilometara i bila izvođena u 25 zemalja gde ju je videlo preko 3 miliona gledalaca.

Ljubavna priča, humor, istorijska pripovetka, poema i legenda. Knjiga 1001 Noć je kolekcija priča prikupljanih preko 1000 godina od različitih autora. Aladinova lampa, Sinbad Moreplovac i Ali Baba i 40 razbojnika samo su tri od njih koje priča prelepa Šeherezada.

Aladin na ledu je priča o siromašnom mladiću Aladinu i njegovoj borbi za ljubav princeze Šaride. Nažalost, za princezinu ruku je zainteresovano više udvarača a kalif, Šaridin otac, želi za kćer da pronađe najboljeg kandidata. Nekoliko prinčeva sa svih krajeva sveta i Aladin počinju da se nadmeću rešavajući razne zadatke kako bi osvojili njenu ruku i bogato kraljevstvo njenog oca.

Priča je zasnovana na onome što deca najviše vole: zabavi, interakciji i avanturi sa aždajama, blagom, magičnim formulama i letećim ćilimom. Aladin na ledu obiluje magičnim numerama, zadivljujućim akrobatskim tačkama, modernom i inspirativnom muzikom i najboljim klizačkim umećima dočaravajući istočnjački ambijent.

Priča ima sve tradicionalne elemente orijentalne bajke i poučnu poruku. Jedinstveni miks vrhunskog klizanja, dobre produkcije kao i aktivno učešće publike, čini predstavu "Aladin na ledu" savršenom predstavom za zimske dane za celu porodicu!

Ulaznice po cenama od 1250, 1750, 2250 i 2500 dinara su u prodaji na sledećim mestima:

Beogradska arena, „Ušće" Šoping centar, Dom omladine, knjižara Delfi (SKC),Eventim, Gigstix u Novom Sadu

i preko sajta http://www.arenabeograd.com/, http://www.tickets.rs/i www.eventim.rs

Izvor vesti: www.arenabeograd.com