MIRACULOUS FILM - PUSTOLOVINE BUBAMARE I CRNOG MAČKA - U bioskopima

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ladybug za Cinelplexx223

 

Svetski poznati fenomen Mirakulus Bubamara sada je dobio i svoj dugometražni film, očaravajuću animiranu priču obogaćenu prelepom muzikom.

Radnja filma smeštena je u savremeni Pariz, gde ćemo se upoznati sa poreklom tinejdžera Marinet i Adrijana, dok pokušavaju da ispune svoju superherojsku sudbinu. Smeštena u predivno okruženje, ova fantastična avantura predstavlja živopisan balans između akcije, humora i romantike, u priči o samopouzdanju, hrabrosti i neodoljivoj ljubavi.

miraculous 6miraculous 6miraculous 6miraculous 6miraculous 6miraculous 6

 

 

Izvor vesti: Miraculous Film - Pustolovine Bubamare i Crnog Mačka | Cineplexx RS

MEDINO BOŽIĆNO ČUDO - U bioskopima

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

B1 TEDDYS CHRISTMAS SR223

 

Prava čarolija praznika dolazi kroz ljubav i zajedništvo sa prijateljima i porodicom.

Snežne pahuljice, mirisni bademi i svetlucava svetla stvaraju savršenu atmosferu na Božićnom sajmu na kojem devojčica Marien otkriva neverovatnu tajnu: na gornjoj polici štanda za lutriju najslađi meda upravo je pomerio glavu i počeo da njuška. Osećajući trenutnu povezanost, Marien ne može da smisli bolju želju za Božić i pokušava da ga osvoji. Međutim, meda ima drugačije planove, sanja o bogatom vlasniku koji može da mu pokaže sve što svet nudi. Kada medu odvedu u drvarnicu , njegov novi najbolji prijatelj, jež Bola, pomaže mu da shvati što je zaista važno u životu...

teddy 5teddy 5teddy 5teddy 5teddy 5

 

 

Izvor vesti: Medino Božićno čudo | Cineplexx RS

MAŠA I MEDVED: JOŠ ZABAVNIJE - U bioskopima

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

MB B1 223 2

 

 

Vežite se, predstoji vam opasna vožnja dok Maša kreće na fantastično putovanje od šume do grada i nazad.

Prva stanica je svadba i onog trenutka kada Maša stigne, sledi nevolja! Dok se igra sa mladinim velom, Maša izaziva gungulu, trka se na kolicima za tortu i juri golubove. Bičete uvučeni u zadivljujuću i dirljivu božićnu bajku usredsređenu na dvanaest meseci. Maša i njen novi prijatelj učini će sve što mogu da zapale duh magije u srcima. Pripremite se za neočekivane obrte i uzbudljive trenutke, prava avantura je iza ugla.

Ma a i medved 5Ma a i medved 5Ma a i medved 5Ma a i medved 5Ma a i medved 5 

 

Izvor vesti: Maša i medved: Još zabavnije | Cineplexx RS

PAČIJA POSLA - U bioskopima 3D

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Migration za Cinelplexx223

 

Dok je tata Mak srećan što svoju porodicu čuva na bezbednom mestu, na jezercetu u Novoj Engleskoj, mama Pem jako želi da razmrda stvari i sinu tinejdžeru Daksu i maloj ćerki Gven, pokaže ceo svet. Nakon što je na njihovo jezero sletela porodica pataka selica i ispričala im uzbudljive priče o dalekim mestima, Pem počinje da ubeđuje Meka da krenu na porodično putovanje preko Njujorka, sve do tropske Jamajke.

 

migration 5migration 5migration 5migration 5migration 5

 

 

Izvor vesti: Pačija posla | Cineplexx RS

VATRENO SRCE - U bioskopima

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

B1 Fireheart SRB223

 

Kad misteriozni piroman započne seriju podmetnutih požara po Brodveju, njujorški vatrogasci počinju misteriozno da nestaju. Gradonačelnik Njujorka poziva Georgijinog oca iz penzije da vodi istragu o nestancima. Očajnički želeći da pomogne ocu i spasi svoj grad, Džordžija se prerušava u mladića zvanog „Džoi" i pridružuje se maloj grupi hrabrih vatrogasaca koji pokušavaju da zaustave piromana.

FIREHEART 6FIREHEART 6FIREHEART 6FIREHEART 6FIREHEART 6

 

 

Izvor vesti: Vatreno srce | Cineplexx RS

Najnovija dešavanja

Copyright © 123juhu 2011-2023.
Sva prava zadržana.