MIRACULOUS FILM - PUSTOLOVINE BUBAMARE I CRNOG MAČKA - U bioskopima

Ladybug za Cinelplexx223

 

Svetski poznati fenomen Mirakulus Bubamara sada je dobio i svoj dugometražni film, očaravajuću animiranu priču obogaćenu prelepom muzikom.

Radnja filma smeštena je u savremeni Pariz, gde ćemo se upoznati sa poreklom tinejdžera Marinet i Adrijana, dok pokušavaju da ispune svoju superherojsku sudbinu. Smeštena u predivno okruženje, ova fantastična avantura predstavlja živopisan balans između akcije, humora i romantike, u priči o samopouzdanju, hrabrosti i neodoljivoj ljubavi.

miraculous 6miraculous 6miraculous 6miraculous 6miraculous 6miraculous 6

 

 

Izvor vesti: Miraculous Film - Pustolovine Bubamare i Crnog Mačka | Cineplexx RS

MEDINO BOŽIĆNO ČUDO - U bioskopima

B1 TEDDYS CHRISTMAS SR223

 

Prava čarolija praznika dolazi kroz ljubav i zajedništvo sa prijateljima i porodicom.

Snežne pahuljice, mirisni bademi i svetlucava svetla stvaraju savršenu atmosferu na Božićnom sajmu na kojem devojčica Marien otkriva neverovatnu tajnu: na gornjoj polici štanda za lutriju najslađi meda upravo je pomerio glavu i počeo da njuška. Osećajući trenutnu povezanost, Marien ne može da smisli bolju želju za Božić i pokušava da ga osvoji. Međutim, meda ima drugačije planove, sanja o bogatom vlasniku koji može da mu pokaže sve što svet nudi. Kada medu odvedu u drvarnicu , njegov novi najbolji prijatelj, jež Bola, pomaže mu da shvati što je zaista važno u životu...

teddy 5teddy 5teddy 5teddy 5teddy 5

 

 

Izvor vesti: Medino Božićno čudo | Cineplexx RS

MAŠA I MEDVED: JOŠ ZABAVNIJE - U bioskopima

MB B1 223 2

 

 

Vežite se, predstoji vam opasna vožnja dok Maša kreće na fantastično putovanje od šume do grada i nazad.

Prva stanica je svadba i onog trenutka kada Maša stigne, sledi nevolja! Dok se igra sa mladinim velom, Maša izaziva gungulu, trka se na kolicima za tortu i juri golubove. Bičete uvučeni u zadivljujuću i dirljivu božićnu bajku usredsređenu na dvanaest meseci. Maša i njen novi prijatelj učini će sve što mogu da zapale duh magije u srcima. Pripremite se za neočekivane obrte i uzbudljive trenutke, prava avantura je iza ugla.

Ma a i medved 5Ma a i medved 5Ma a i medved 5Ma a i medved 5Ma a i medved 5 

 

Izvor vesti: Maša i medved: Još zabavnije | Cineplexx RS

PAČIJA POSLA - U bioskopima 3D

Migration za Cinelplexx223

 

Dok je tata Mak srećan što svoju porodicu čuva na bezbednom mestu, na jezercetu u Novoj Engleskoj, mama Pem jako želi da razmrda stvari i sinu tinejdžeru Daksu i maloj ćerki Gven, pokaže ceo svet. Nakon što je na njihovo jezero sletela porodica pataka selica i ispričala im uzbudljive priče o dalekim mestima, Pem počinje da ubeđuje Meka da krenu na porodično putovanje preko Njujorka, sve do tropske Jamajke.

 

migration 5migration 5migration 5migration 5migration 5

 

 

Izvor vesti: Pačija posla | Cineplexx RS

Najnovija dešavanja

Copyright © 123juhu 2011-2023.
Sva prava zadržana.