SVEMIRSKI BASKET - U bioskopima

SvemirskiBasket Plakat B1 223

 

Ovo transformacijsko putovanje otkriva koliko su daleko neki roditelji spremni da idu kako bi se povezali sa svojom decom.

LeBron i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom prostoru i LeBron mora da ih odvede kući na sigurno, vodeći sa sobom i Bagsa, Lolu i celu bandu notorno nedisciplinovanih Looneyja Tunesa. U filmu se pojavljuju i mnoge profesionalne košarkaške zvezde u ulogama u kojima ih do sada niste videli.

space 5space 5space 5space 5space 5

 

Izvor vesti: Svemirski basket | Cineplexx RS

KUĆNI LJUBIMCI NA TAJNOM ZADATKU - U bioskopima

223x324 PETS UNITED cxx SRB

 

Rodžer je pas lutalica koji brine o napuštenim životinjama Robo-Sitija tako što krade hranu od bogatih i donosi je manje bogatim životinjama. Prilikom jedne takve krađe on upoznaje Belu, bogatu i razmaženu mačku, pa njih dvoje odmah upadaju u klasičnu pas-mačka svađu. Za to vreme roboti preuzimaju Robo-Siti, a u tome im pomaže i gradonačelnik koji želi da protera sve druge stanovnike grada. Rodžer i Bela, bežeći od robota, susreću brojne druge životinje koje su vlasnici zaboravili prilikom bega, pa shvataju da uprkos svojim razlikama, moraju da se oslone jedni na druge kako bi preživeli.

 

Izvor vesti: Kućni ljubimci na tajnom zadatku | Cineplexx RS

Najnovija dešavanja

Copyright © 123juhu 2011-2021.
Sva prava zadržana.